Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

augustus 2018

Ontdek Fort Edam

29 augustus van 10:00 - 18:00

Vaar mee op woensdag 29 augustus naar het Fort bij Edam, een van de best bewaarde onderdelen van de Stelling van Amsterdam. Een prachtige vaartocht over het weidse Markermeer langs diverse forten zoals Vuurtoreneiland en Forteiland Pampus.

Meer weten »

september 2018

Noord Maritiem

16 september van 12:15 - 16:30

Een ideaal dagje uit omdat er zoveel interessante verhalen zijn over de Nederlandse vaarindustrie! Vaar mee en ontdek de verborgen nautische plekjes van Amsterdam Noord. Tijdens deze vaartocht komt u op plekken, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Inclusief rondleiding gids op de NDSM-werf.

Meer weten »

Vuurtoreneiland – Thema Natuurtocht

29 september van 12:15 - 16:30

Vaar mee en ontdek het Vuurtoreneiland! Een prachtige vaartocht door de Oranjesluizen inclusief rondleiding op Vuurtoreneiland. Een ongerept stukje natuur met loslopende dieren en een interessante ontstaansgeschiedenis. Deze zaterdag is het thema Natuurtocht waarbij een gids van Staatsbosbeheer ook uitleg geeft over de natuur op het Vuurtoreneiland.

Meer weten »

oktober 2018

Museumdag IJmuiden

24 oktober van 11:00 - 18:00

Vaar mee naar de museumdag in IJmuiden. Een speciale dag tijdens de week van de Industriecultuur waarbij meerdere musea, waaronder het Zee- en Havenmuseum, SHIP IJmuiden en het Hoogovensmuseum geopend zijn voor publiek. Tijdens de vaartocht vertelt de gids over de ontstaansgeschiedenis van het Noordzeekanaal en varen we langs de grootste zeesluis in aanbouw. Aangekomen in IJmuiden rijdt de historische stadsbus van het NZH-vervoermuseum als pendelbus naar de verschillende musea. Na het bezoek aan een van de musea vaart u weer terug naar Amsterdam waar u rond 18.00u aankomt. Een bijzonder dagje weg in de herfstvakantie! Leuk voor zowel jong als oud.

Meer weten »

Vuurtoreneiland – UITVERKOCHT

27 oktober van 12:15 - 16:30

Vaar mee en ontdek het Vuurtoreneiland! Een prachtige vaartocht door de Oranjesluizen inclusief rondleiding op Vuurtoreneiland. Een ongerept stukje natuur met loslopende dieren en een interessante ontstaansgeschiedenis. Deze zaterdag is het thema Fortentocht waarbij er extra aandacht is voor de geschiedenis en de andere forten van stelling van Amsterdam.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen