Thematische vaartochten

Stichting SEGA Amsterdam organiseert thematische vaartochten in de Amsterdamse Metropoolregio met een accent op natuurbeleving, waterbeheer en cultuurhistorie.

vaartocht amsterdam vuurtoreneiland

Ontdek Vuurtoreneiland

Stap aan boord in Amsterdam van het historische IJveer XIII. Verlaat de drukte van de stad en vaar mee naar dit unieke eilandje in het IJmeer, dat alleen per boot bereikbaar is. Een prachtig stukje ongerept natuur, zo dicht bij Amsterdam.

vaartocht amsterdam noord maritiem

Noord-Maritiem

Een ideaal dagje uit omdat er zoveel interessante verhalen zijn over de Nederlandse vaarindustrie! Vaar mee en ontdek de verborgen nautische plekjes van Amsterdam Noord. Tijdens deze vaartocht komt u op plekken, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Inclusief rondleiding gids op de NDSM-werf.

IJ-Buurtveer Amsterdam rondvaart IJ

Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

In samenwerking met Rederij het IJ organiseren we deze zomer 9 vaartochten naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Een prachtige 4 uur durende vaartocht over het weidse Markermeer, de voormalige Zuiderzee, naar het bijzondere openluchtmuseum. Bezoek de oude straatjes en huisjes en beleef de tijd van de Zuiderzee!

Onze Nieuwsbrief

Vaart u mee?

koop kaarten vaartochten amsterdam SEGA